Frötunas glutenfria limpa

5 dl glutenfritt mjöl (1/4 dl nyponskal, 2 dl bovetemjöl, 1/2 dl boveteflingor, 2 dl havremjöl) 

1/2 dl solroskärnor

1/2 dl pumpakärnor

1/2 dl sesamfrön

1 dl valnötter (hackade)

1 dl russin

1 dl aprikoser (hackade)

1 tsk bikarbonat

2 tsk salt

2 tsk brödkrydda (anis, fänkål, kummin)

4 1/2 dl yoghurt el fil

1/2 dl agave sirap el dadelsirap

 

Så här gör du:

Blanda de torra ingredienserna.

Ha därefter i resterande ingredienser.

Bakas i en 1 1/2 liters form på ca 175 grader i ca 40 min. Ha koll så det inte bränns. 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

26-28 oktober

Retreat

med Hans Gunnar Adén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

2-4 november

Stilla dagar

med Kristina Levén