Frötunas Äppelpaj

2dl havregryn/boveteflingor

2 dl solroskärnor

2 dl pumpakärnor

1/2 dl kokossocker

1/2 dl kokosolja

1 tsk kanel

 

Blanda de torra ingredienserna och tillsätt kokosoljan. 

Lägg äpplen i en ugnsfast form så de täcker botten.

Lägg över det färdigblandade strösslet och baka av i 125°C i ca 20 min eller tills äpplena är mjuka. 

Servera med lättvispad grädde. 

Nyttigt och gott!

 

 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

16-18 nov

Yogaworkshop

med Malin Sävstam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

23-35 nov

Retreat m skrivande

med Anna Christina