Frittata med betsalladFÄRGGLAD SALLAD PÅ BETOR

Under vinterhalvåret finns  det många färger på betor: röda, gula och polkafärgade!

Dressing:
1 schalottenlök
6 msk olivolja
2 msk rödvinsvinäger

2 tsk timjan
1 kg betor
grovt salt
persilja till garnering 
flingsalt & svartpeppar

Hacka löken fint & blanda med de övriga ingredienserna. Koka betorna med blast och skal till de känns mjuka. Skiva upp betorna med en mandolin och häll över dressingen. Garnera med persilja. Låt gärna betorna stå en stund före servering.

Gott till tex "Frittata"

Ulrika Mattsson Brandt

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

16-18 nov

Yogaworkshop

med Malin Sävstam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

23-35 nov

Retreat m skrivande

med Anna Christina