Frittata med betsalladFRITTATA

Till en frittata tager man vad man haver i grönsaksväg.

10 ägg
2 dl mjölk
1 dl grädde
2 dl parmesan el fårost
1 gul lök el en bit prurjolök
1 paprika
salt och peppar

 

Skiva lök och paprika eller andra grönsaker som du tycker passar. Dessa lägger dui botten av en smord gratängform. Vispa ihop ägg, mjölk och grädde samt kryddor. Häll över grönsakerna cch ställ in i ugnen på 175 gr tills den är fint gräddad. 

Servera med grönsallad och gärna en " Färgglad sallad på betor".

Ulrika Mattsson Brandt

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

16-18 nov

Yogaworkshop

med Malin Sävstam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

23-35 nov

Retreat m skrivande

med Anna Christina