Målarkurs Vedic Art Lisa och stafflier

I sommar öppnar vi det stora Magasinet för att måla Vedic Art på Frötuna.

Vedic Art är en metod som medvetandegör vår skaparförmåga så att vi på ett enkelt sätt kan uttrycka oss på målarduken. Det är ett konstutövande för dig som längtar efter det fria, intuitiva skapandet. Steg för steg går vi igenom 17 principer som hjälper oss att nå vår kreativa källa. På vägen möter vi kanske vår inre kritiker men låter den inte stoppa oss. Vi börjar se möjligheter där det förut funnits hinder. Vi litar till kunskapen som finns i processen och får nya insikter om oss själva och vårt sätt att leva. Kursens filosofi är att all kunskap för att skapa redan finns inom oss, den behöver bara väckas! Målarveckorna passar både för dig som inte målat sedan småskolan och för dig som målat mycket. Nybörjare, fortsättare, erfarna, alla är välkomna!

Tiden i ateljén varvas med goda måltider, promenader i de grönskande omgivningarna och kanske ett dopp i Funbo sjön. Njut en skön stund i Frötunas hamam, bastu, relaxrum och utomhuspool. Möjlighet att boka massagebehandling finns.

Alla tar med eget material, vi använder oss utav akrylfärg.

Välkommen till en kreativ semestervecka för kropp och själ!

"Vedic Art ger mig möjlighet att med linjen, färgen, formen, strukturen och de övriga principerna uttrycka mig och min personlighet - jag gör mig synlig."
Anita Ranke

"Vedic Art är för mig som en mystisk, oförutsägbar målande vandring där principer i diskussioner för penseln fantasifullt i rörelse."
Pia Kylmänen

"Tack för en underbar vecka med Vedic Art! Frötuna Gård är den bästa plats jag kan tänka mig för att måla. Meditation och mycket god mat samt fina rum gör vistelsen till en fantastisk upplevelse. Marie leder mjukt vidare individens och gruppens utveckling. Tack!" 
Louise Meibus

Kursledare:  Marie Meijer-Falk som leder dig genom Vedic Arts 17 steg har under 20 år varit verksam som konstnär och kursledare i måleri och samtal. På Frötuna har hon haft kurser i Vedic Art sedan 2007.

Tid: Måndag-fredag 2-6 augusti 2021. Ankomst måndag kl 15 och avresa fredag kl 15.

 

Vill du veta mer om kursen? Kontakta Marie Meijer-Falk på 0733-500 154.

För frågor om Frötuna Gård: info@frotuna.nu

Priser: Helpension i enkelrum 8.500 kr, helpension i dubbelrum 6.900 kr

BOKA HÄR 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

29-31 jan

Tyst retreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 feb

Retreat med yoga

med Siri Simran