Klara Török Thomas LundkvistVAD LÄNGTAR DU EFTER
med Klara Török & Thomas Lundkvist, 26-28 februari 2021

Den här kursen hjälper dig som vill ha en förändring. Du kanske är mitt i steget eller har behov av att ta ett helt nytt steg i livet. Vi hjälper dig att mejsla fram vad du vill och hur du ska ta dig vidare på den väg som är din.

Under helgen kommer vi leda dig genom inspiration, konkreta övningar och verktyg som syftar till att förstärka kontakten med dig själv. Vi riktar uppmärksamheten inåt och framåt så att du får syn på och kan definiera vilken utveckling du önskar se i ditt liv på lång och på kort sikt. 

När du åker hem kommer du att ha med dig en klar insikt i vilken riktning du vill ta. Du kommer ha med dig en formulerad intention och ett tydligt nästa steg.

Vare sig du landar i att du vill lära dig odla, uppfylla din barndomsdröm, skapa mer tid för dig själv eller rent av förändra ditt liv i grunden spelar ingen roll. Poängen är att du går mot att bli ännu mer dig själv, den du sant är och skapa ditt liv inifrån och ut i medveten kontakt med dig själv.

Under dagarna växlar vi mellan övningar individuellt och i grupp, med inslag av musik, stunder av stillhet och uppmärksamhet på kropp och själ genom exempelvis enklare yoga och meditation.

Vi befinner oss på vackra Frötuna Gård i natursköna Uppland där vi bland annat serveras fantastisk mat och har tillgång till ett Hamam SPA med möjlighet att boka massage behandling.

KURSLEDARE

Klara Török

Gedigen kunskap om och erfarenhet av att arbeta med människor i förändring och utveckling.  Klara har varit chef på olika nivåer inom utbildningssektorn samt chefs- och verksamhetskonsult. Idag är Klara verksam som konsult, facilitator, utbildare och coach i egna företaget klarinsikt.se.  Klara har själv stor erfarenhet av att ställa om livet till följd av att följa sin egen intuition.

Thomas Lundkvist

TV-journalist som under 20 år på SVT bl a jobbade på legendariska samhällsprogrammet Striptease och startade Uppdrag Granskning i början av 2000-talet. Hoppade av journalistkarriären och blev entreprenör för drygt 15 år sedan och har i den rollen bl a jobbat med ledarskaps, affärsutveckling och förändringsprocesser. Thomas delar också med sig av sina erfarenheter som nykter alkoholist sedan 25 år tillbaka.

 

Datum: 26-28 februari 2021
Tid: Fredag kl 15.00 till söndag kl 15.00

TOTAL KOSTNAD
7 935 - 7 375 kr inkl moms
 
KURSKOSTNAD
PRIS: 4 000 inkl moms

KOST & LOGI

3 935 inkl moms, enkelrum (i mån av plats)

3 375 inkl moms, del i dubbelrum

 

Betalas vid bokning.


BOKA HÄR 

 

Tidigare deltagare om Ditt nästa steg:


Jag tar med mig mod, tillit, energi för att kunna lyckas med min vision/känsla/tanke om förändring. Styrkan från alla deltagare/ledare, all kraft till förändring. Högsta betyg! Toppenbra!

 

”Glädje, känner mig hoppfull. TACKSAMHET. Har fått mersmak, vill ta tag i och gå vidare med mina drömmar”

 

Inspiration, värme, härliga människor, nya idéer, energi, glädje, nya tekniker för meditation mm”

”Har färdiga punkter/idéer som jag kan börja genomföra vilket hjälper till att det verkligen blir av. Ska gå min väg efter vad som känns rätt”

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

11-13 dec

Retreat med yoga

med Siri Simran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

8-10 jan

Retreat med yoga

med Siri Simran