LIVSSTEGEN KURS OCH RETREAT – 12 STEG FÖR INRE HÄLSALivsstegen

Beskrivning av kurs och retreat: 

LIVSSTEGEN PROGRAM RETREAT – 12 STEG TILL INRE HÄLSA PÅ FRÖTUNA GÅRD

Livsstegen är en uppskattad bok och ett program för inre hälsa som finns i hela Norden. Denna kurs på anrika Frötuna Gård innehåller bland annat boende i enastående retreatmiljö med vällagad vegetarisk  mat tre gånger om dagen, hembakat fikabröd, vandringar, yoga, spa med hamambad samt övningar för personlig och existentiell utveckling enskilt och i grupp. Huvudledare är Livsstegens grundare Olle Carlsson och en av initiativtagarna till nya retreat-och utbildningscentret Kontempel, i hjärtat av Stockholm. Kurshandbok är "Livsstegen – 12 steg till inre hälsa" av Olle och Fotini Carlsson, utgiven på Bonnier Fakta 2017, som ska ha lästs före kursstart. (Finns som tryckt bok, e-bok och ljudbok och beställs via t.ex. adlibris.se). Läs mer om Kontempel och Livsstegen på www.livsstegen.se

Datum och tid: Tisdag 13 april klockan 9.00 till torsdag 15 april klockan 16.00.

Plats: Frötuna Gård & Retreat
Som kursdeltagare har du även tillgång till huvudbyggnaden och gårdens omgivningar med bl.a. tennisbana, bad vid Funbosjön 4 km bort. Cyklar, yogamattor och litteratur för anden finns på plats att låna. Under utbildningen tillagas hälsosam kost med ett helhetsperspektiv med tanke på miljö och säsong.

Pris: 7900 kr inklusive moms för boende i dubbelrum (enkelrum +1000 kr), samtliga måltider och fika, ett besök på Frötuna spa, wellness samt kurs i ”Livsstegen – 12 steg till inre hälsa”.

Kurshandbok är "Livsstegen – 12 steg till inre hälsa" av Olle och Fotini Carlsson (Bonnier Fakta 2017) och den ska ha lästs före kursstart. Finns som tryckt bok, e-bok och ljudbok och beställs via t.ex. www.adlibris.se.

Information: info@kontempel.se.

För att ha en plats behöver du boka både kurs samt kost & logi, se nedan.

Mer info om bokning kommer

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

11-13 dec

Retreat med yoga

med Siri Simran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

8-10 jan

Retreat med yoga

med Siri Simran