Tyst vinterretreat, 19-21 feb 2021

 Anna Wikfalk

På grund av det stora intresset ordnar vi ännu ett tyst vinter helgretreat i en unikt vacker miljö endast 1 timme norr om Stockholm. Det här är dagar då du får möjlighet att under tystnad vila, återhämta kraft och återknyta till ditt allra innersta och det som är riktigt viktigt för dig.

Du kommer under den här helgen erbjudas mjuk yoga, meditation i olika former, underbart vacker natur och ett besök i Frötunas väldigt speciella Hamam och spa.
Den vegetariska maten som serveras är mycket omsorgsfullt planerad och kärleksfullt tillagad med hänsyn till miljö och säsong.

Vi börjar med en gemensam introduktion på fredag kl 17 som följs av en härlig middag.
På kvällen samlas vi för mjuk yoga och meditation då vi inleder tystnaden och det finns också möjlighet att koppla av framför brasan.

Vi inleder lördagen med mjuk yoga och meditation. Efter en stärkande frukost finns möjlighet att meditera tillsammans och även att gå ut och promenera i de vackra omgivningarna runt Gården. Lunchen följs av en restorative- och yin yoga session och meditation. Senare på eftermiddagen finns möjlighet att besöka Hamam och bastun. Före middagen ses vi för en meditation och även efter middagen för den som önskar. På eftermiddagen och kvällen finns återigen möjlighet att vila vid brasan.

Söndagen följer samma rytm och struktur som lördagen fram till lunch. Efter lunchen bryter vi varsamt tystanden och avslutar retreatet.

Du bestämmer helt själv vilka saker i schemat du är med på, du är helt fri att avstå från vilka pass du än vill. Det kommer även finnas utrymme för egentid att promenera, läsa eller vad man behöver mest och längtar efter. Vill du meditera mera på egen hand finns det möjlighet att göra det också. Du är fri!!

Priset inkluderar

-Helpension med frukost, lunch, middag, förmiddags-, eftermiddags- och kvällsfika. Maten är vegetarisk, laktosfri och fri ifrån raffinerat socker.
-Fyra yogapass inklusive andningsövningar.
-Ca sex meditationspass.
-Besök i Frötunas spaavdelning/hamam.
-1 års prenumeration av premium versionen av Mindfulness Appen.

Datum: 19-21 februari 2021

Tid: Fredag kl 17.00 till söndag kl 15.00

Pris: 5565 kr för del i dubbelrum (6065 kr för enkelrum) med helpension och hälsofika, yoga och meditation och hamamspa. Kontakta oss på info@barayoga.se om du önskar enkelrum.

För att se fler bilder besök Frötunas FB sida här.

Retreatledare: Anna Wikfalk

Citat från tidigare deltagare på det tysta retreatet på Frötuna:

"Många varma tack för en nästan overkligt fin helg. Så givande och inspirerande. Minnena från Frötuna kommer jag att bära med mig länge."

"Det var verkligen en fantastiskt härlig helg och "lättare" än jag trodde. Såklart var det mycket Annas förtjänst hur hon guidade sin grupp."

 

Anmälan är bindande. Betala in en anmälningsavgift på 1500 kronor för att garantera plats. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Anmälan

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

11-13 dec

Retreat med yoga

med Siri Simran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

8-10 jan

Retreat med yoga

med Siri Simran