Tyst vinterretreat, 22-24 januari 2021

 Anna Wikfalk

Möt våren med tystnad, stillhet och reflektion

Vi återvänder till den otroligt vackra miljön som Frötuna Gård erbjuder för ett tyst helgretreat, endast 1 timme norr om Stockholm. Det här är dagar då du får möjlighet att under tystnad vila, återhämta kraft och återknyta till ditt allra innersta och det som är riktigt viktigt för dig. Max 14 deltagare p.g.a. de speciella omständigheterna och det finns möjlighet till enkelrum för alla.

Vi börjar med en gemensam introduktion på fredag kl 17 som följs av en härlig middag. Det följs av en meditation och det finns också möjlighet att koppla av framför brasan. Vi inleder lördagen med mjuk yoga och meditation. Efter en stärkande frukost finns möjlighet att meditera tillsammans och även att gå ut och promenera i de vackra omgivningarna runt gården. Lunchen följs av en restorative- och yin yoga session och meditation. Senare på eftermiddagen finns möjlighet att besöka Hamam och bastun. Före middagen ses vi för en meditation och även efter middagen för den som önskar. På eftermiddagen och kvällen finns återigen möjlighet att vila vid brasan. Söndagen följer samma rytm och struktur som lördagen fram till lunch. Efter lunchen bryter vi varsamt tystanden och avslutar retreatet.

Du bestämmer helt själv vilka saker i schemat du är med på, du är helt fri att avstå från vilka pass du än vill. Det kommer även finnas utrymme för egentid att promenera, läsa eller vad man behöver mest och längtar efter. Vill du meditera mera på egen hand finns det möjlighet att göra det också. Du är fri!!

 

Priset inkluderar

-Helpension med frukost, lunch, middag, eftermiddags- och kvällsfika. Maten är vegetarisk, laktosfri och fri ifrån raffinerat socker.
-Tre-fyra yogapass inklusive andningsövningar.
-Ca sex meditationspass.
-Ett besök i Frötunas Hamam/spa.
-1 års prenumeration av premium versionen av Mindfulness Appen.

Datum: 22-24 jan 2021

Tid: Fredag kl 17.00 till söndag kl 15.00

Pris:  5.565 kr för del i dubbelrum ( 6.065 kr för enkelrum) med helpension och hälsofika, yoga och meditation. Kontakta oss på info@barayoga.se om du önskar enkelrum.

För att se fler bilder besök Frötunas FB sida här.

Retreatledare: Anna Wikfalk

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

29-31 jan

Tyst retreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 feb

Retreat med yoga

med Siri Simran