Self-care retreat för kvinnor

Anna Wikfalk

Varmt välkommen du kvinna i alla åldrar till en spännande helg där vi lär känna den feminina energin på ett djupare plan!

Det feminina är mer än bara mjukt och vänligt. Hon är också Kreativ. Kraftfull. Beskyddande. Vild. Lekfull. Modig. Flödande. Så mycket mer än vad vi kanske lärt oss är ”feminint”.

Inom varje kvinna finns oändligt med kraft, en naturlig koppling till naturen, och passionerad kreativitet. Olika saker i livet kan ha bidragit till att vi inte har kontakt med hela oss själva och vår fulla potential.

Tänk om allt som vi behöver, allt som vi vill vara, allt som vi vill ge…redan finns inom oss? Redo att förlösas. Den här helgen är en introduktion till att öppna upp och bebo hela oss själva, där alla delar är tillåtna. För att vi sedan ska kunna använda oss av all vår kraft för att verka i den här världen. Som behöver oss mer än någonsin.

Under det här retreatet kommer DU bl a:

-Börja dagen med en mjuk flödande form av yoga som inkluderar meditation, intention, rörelse, andning, chanting och avslappning.

-Lära dig mer om de olika cykler som påverkar ditt liv såsom naturens, månens och din egen menstruationscykel (även om du är i klimakteriet). Detta kan göra livet lättare och smidigare, när vi är i synk med de olika cyklerna som påverkar oss och inte arbetar emot dessa. Det kan hjälpa oss att förstå oss själva på ett djupare plan, så vi vet när det är klokast att vila och dra oss undan, när är bäst tid för att fatta stora beslut etc.

-Dansa till rytmen av musik som går in i själen! Ingen koreografi behövs när vi låter musiken och vår kropp kommunicera direkt med varandra. Vi övar på att släppa sinnet och vara i vår kropp.

-Fördjupa din relation till andetaget med Connected Breathwork, en kraftfull andningsövning som är ett naturligt sätt att komma in i ett tillstånd av flow, släppa taget om stagnerad energi och spänningar i kroppen samt bli klar i sinnet.

Och mycket annat! Det är också ett tillfälle att dela och vara sårbar med andra kvinnor. En helg där vi plockar av våra masker, och kan känna en djup samhörighet och gemenskap. Du behöver ingen förberedelse för att vara med på det här retreatet.

Varmt välkommen precis som DU ÄR!

Retreatet äger rum på vackra Frötuna Gård, endast 1 timme norr om Stockholm.

 Vi börjar på fredagen kl 17 med en introduktion som följs av en härlig middag. Retreatet avslutas på söndag ca kl 14.30.

Den vegetariska maten som serveras är mycket omsorgsfullt planerad och kärleksfullt tillagad med hänsyn till miljö och säsong.

 

Priset inkluderar

-Helpension med frukost, lunch, middag, eftermiddags- och kvällsfika.
Maten är vegetarisk, laktosfri och fri ifrån raffinerat socker.

Datum: 4-6 december 2020

Tid: Fredag kl 17.00 till söndag kl 15.00

Pris: 5495 kr för del i dubbelrum (5895 kr för enkelrum) med helpension. Kontakta oss på info@barayoga.se om du önskar enkelrum.

För att se fler bilder besök Frötunas FB-sida här.

Retreatledare: Anna Wikfalk

Anmälan är bindande. Betala in en anmälningsavgift på 1500 kronor för att garantera plats. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Anmälan

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

23-25 okt

Mer WOW i livet

med Bob Hansson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

4-6 nov

Livsstegen

med Olle Carlsson