LIVSSTEGEN KURS OCH RETREAT – 12 STEG FÖR INRE HÄLSALivsstegen

Beskrivning av kurs och retreat: 

LIVSSTEGEN PROGRAM RETREAT – 12 STEG TILL INRE HÄLSA PÅ FRÖTUNA GÅRD

Livsstegen är en uppskattad bok och ett program för inre hälsa som finns i hela Norden. Denna kurs på anrika Frötuna Gård innehåller bland annat boende i enastående retreatmiljö med vällagad vegetarisk  mat tre gånger om dagen, hembakat fikabröd, vandringar, yoga, spa med hamambad samt övningar för personlig och existentiell utveckling enskilt och i grupp. Huvudledare är Livsstegens grundare Olle Carlsson och en av initiativtagarna till nya retreat-och utbildningscentret Kontempel, i hjärtat av Stockholm. Kurshandbok är "Livsstegen – 12 steg till inre hälsa" av Olle och Fotini Carlsson, utgiven på Bonnier Fakta 2017, som ska ha lästs före kursstart. (Finns som tryckt bok, e-bok och ljudbok och beställs via t.ex. adlibris.se). Läs mer om Kontempel och Livsstegen på www.livsstegen.se

Datum och tid: Tisdag 12 januari klockan 9.00 till torsdag 14 januari klockan 16.00.

Plats: Frötuna Gård & Retreat
Som kursdeltagare har du även tillgång till huvudbyggnaden och gårdens omgivningar med bl.a. tennisbana, bad vid Funbosjön 4 km bort. Cyklar, yogamattor och litteratur för anden finns på plats att låna. Under utbildningen tillagas hälsosam kost med ett helhetsperspektiv med tanke på miljö och säsong.

Pris: 7900 kr inklusive moms för boende i dubbelrum (enkelrum +1000 kr), samtliga måltider och fika, ett besök på Frötuna spa, wellness samt kurs i ”Livsstegen – 12 steg till inre hälsa”.

Kurshandbok är "Livsstegen – 12 steg till inre hälsa" av Olle och Fotini Carlsson (Bonnier Fakta 2017) och den ska ha lästs före kursstart. Finns som tryckt bok, e-bok och ljudbok och beställs via t.ex. www.adlibris.se.

Information: info@kontempel.se.

För att få en plats behöver du boka både kurs samt kost & logi, se nedan.

BOKA KURS HÄR 

BOKA KOST & LOGI HÄR 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

29-31 jan

Tyst retreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 feb

Retreat med yoga

med Siri Simran