MER WOW I LIVET med Bob Hansson och Janu Starke, 23-25 oktober 2020

 

Bob Hansson

Janu Starke

Den här kursen är för dig som vill ha mer liv i själva livet, för dig som vill ha mer värme, mer skratt, mer kreativitet, mer handlingsförmåga. För dig som vill minska avståndet mellan idé och handling.

Det här är en kurs som kommer ge dig mer glädje än på länge men inte utan att du möter det som hindrat dig. Vilka gamla sår och rädslor hindrar din potential för att blomma ut ytterligare? Med rädslan i ena handen och längtan i den andra, kommer vi vandra rakt in i oss själva för att sedan komma ut i världen med ett uppdaterat erbjudande om vilka vi är och vad vi har att erbjuda.

Vi kommer göra meditationer som är fysiskt och mentalt utmanande och som tränar din totalitet med hänsyn till dina personliga förutsättningar. Dessa meditationer ger även plats för din lekfullhet, nyfikenhet, självdistans och skratt – fantastiska verktyg för dig som vill leva fullt ut - i full närvaro.

Vi kommer skriva igenom de sår vi ännu bär med oss, kommer att skriva ut trollen i ljuset för att nyfiket se på om de faktiskt smälter undan.
Vi kommer på ett covid-säkert sätt komma varandra närma, vi kommer bli mindre ensamma. Du kommer att dela helgen med människor som precis som du längtar efter att ta din längtan på allvar. Du kommer inte vara ensam.

Vi kommer att öva på något så banalt om att älska. Både andra och oss själva. Det är nämligen den här kursens slutmål, att förvandla ditt liv till den vackraste dikt man kan tänka sig. En dikt som inte skrivs på ett papper, utan en dikt som - med en handling i taget - levs ut i din kommande vardag.

Festen har bara börjat! Och vi gör det inte för att det är lätt, utan för att vi förtjänar att växa!

Vi kommer inte träffas för att prestera och vara duktiga kursdeltagare. Duktiga har vi varit så det räcker. Vi tror ju, att om du ger dig det du behöver, kommer människorna runt omkring dig att gynnas. Och det finns det faktiskt studier som bekräftar. Så om du inte vill vara egostisk, ska du alltså inte stanna hemma.

Det bästa som kan hända dig under denna gemensamma helg är att den utvecklar dig mer än åratal av terapi och utforskande –)
Det minsta som kan hända är att du får en helg som skiljer sig från nästan alla andra helger i ditt liv, en helg att minnas och berätta om på nästa AW, kafferep eller tinderdejt.

Besök på Frötuna Gårds Hamam ingår.

TOTAL KOSTNAD 6700 -7400 :-

KURSKOSTNAD 2900 (plus moms för företag)
För dig under 26 år: 1500:-
Betalas på plats på Frötuna.

KURSANMÄLAN: Tryck på knappen "HITTA BILJETT" ovan till höger.
Frågor till HEJTILLBOB@HOTMAIL.COM eller anantjanu@me.com

 

KOST & LOGI
3800 i dubbelrum.
4500 i enkelrum.

Betalas vid bokning.

BOKA KOST OCH LOGI 

 

 

”Nu är jag trött på att tona ner mig, nu får andra se till att tona upp sig”. Skrev en gång Christene Falkeland. Den här helgen är inte till för att andra ska tona upp sig, men för att du själv ska gör det.

“The greatest fear in the world is the opinion of others, and the moment you are unafraid of the crowd, you are no longer a sheep, you become a lion. A great roar arises in your heart, the roar of freedom.” /Osho

“This is the real secret of life — to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play.” – Alan Watts

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

2-4 okt

Höstretreat

med Marie & Ulrika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

9-11 okt

Vandringsretreat

med Kristina Levén