LIVSSTEGEN LEDARSKAP – 12 STEG TILL EMPATISKT LEDARSKAPlivsstegenledare

FRÖTUNA GÅRD 4-6 NOVEMBER, 20  platser

Datum och tid: Onsdag 4 november kl. 16.00 till fredag 6 november kl. 15.00, Frötuna Gård, Uppsala

Beskrivning av retreat och kurs: Ledarskapsutveckling på djupet i herrgårdsmiljö. Kursen består av föreläsningar, samlingar, delningsgrupper, vandringar, meditation, mjuk yoga, övningar för sinnesro och närvaro. I programmet ingår också ett besök på Frötuna Spa i herrgårdens källarvalv samt en omsorgsfullt tillagad och hälsosam kost med tanke på miljö och säsong.

Vem bör gå kursen?

Alla med ledaruppdrag inom privat eller offentlig sektor eller i ideella organisatoner.

Vad kommer du lära dig på kursen? 

Kunskap om hur empatiskt ledarskap ser ut för dig och andra genom en fördjupad kompetens, medvetenhet och insikt om din egen drivkraft, dina värderingar och mål samt ett öppet erfarenhetsutbyte av människor i liknande roller. Du får även enkla redskap för en daglig holistisk livsstil med både inre och yttre välbefinnande.

Kursledare: 

– Olle Carlsson: Livsstegens grundare, präst, föreläsare och författare, senast till självbiografin ”Kallad - kamp och kärlek” om sitt liv och arbete som kyrkoherde i Svenska kyrkans mest välbesökta församling.

– Gerhard Bley: senior ledare, föreläsare och författare till ledarskapsboken ”Instinkt eller insikt - Bättre resultat genom empatiskt ledarskap”. Civilekonom från SU samt University of Arizona. Idag VD för O. Kavli AB och ordförande i Kontempel.

– Fotiní Carlsson: verksamhetschef i Kontempel och metodutvecklare av Livsstegen, journalist och författare till bl.a. Livsstegen.

Om Livsstegen:

Livsstegens självhjälpsprogram är ett välprövat verktyg för dig som vill fördjupa eller förändra något ditt liv. Det har utvecklats under Olle Carlssons drygt 40-åriga gärning som präst och chef i kyrka och på behandlingshem med inspiration från AA-rörelsen, moderna terapiformer och uråldrig andlig visdom.

Om Kontempel: Idag finns flera hundra grupper i Livsstegen i Norden samt ledarutbildningar och retreater som utgår från Livsstegens center Kontempel i hjärtat av Stockholm. Ett socialt, andligt och kulturellt center för existentiell hälsa, läs mer om Kontempel på www.kontempel.se

Om Det empatiska ledarskapet:

”Mer empati, medkänsla, närhet, personlig utveckling och en holistisk syn på livet, skulle ge oss mer framgångsrika företag, nöjdare medarbetare och lyckligare människor. Ett empatiskt ledarskap är också vägen att motverka den ökande sjukskrivningsfrekvensen p.g.a. stress och depression”, menar Gerhard Bley.

Om Frötuna Gård & Retreat:

Herrgården ligger en knapp timme norr om Stockholm, strax öster om Uppsala i underskön natur och är en exklusiv retreatmiljö för tystnad, stillhet, samtal, reflektion och kreativitet. En unik oas där hjärta lagts vid varje detalj. Boendet är omsorgsfullt inrett i enlighet med Frötunas filosofi: enkelhet i kombination med skönhet ger utrymme för anden. Intill gården finns fantastiska stråk för långa promenader och löprundor. Som kursdeltagare har du även tillgång till huvudbyggnaden och gårdens omgivningar med bl.a. tennisbana, bad vid Funbosjön 4 km bort. Cyklar, yogamattor och litteratur för anden finns på plats att låna. 

Pris: 11900 kr inkl. moms (8925 kr exkl. moms).

BOKA HÄR  

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

11-13 dec

Retreat med yoga

med Siri Simran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

8-10 jan

Retreat med yoga

med Siri Simran