LIVSSTEGEN KURS OCH RETREAT – 12 STEG FÖR INRE HÄLSAOlle Carlsson

Beskrivning av kurs och retreat: Tre dagars retreat och utbildning i "Livsstegen – 12 steg till inre hälsa" med övernattning och helpension i unik herrgårdsmiljö. Huvudansvarig är prästen, författaren och Livsstegens grundare Olle Carlsson. Kursen innehåller föreläsningar, delning i grupp, samlingar samt wellness med morgonmeditation och ledda vandringar. Ingår gör även ett besök på Frötunas bad i källarvalven med hamam, bastu, relaxavdelning och utomhuspool. Livsstegens självhjälpsprogram är ett välprövat verktyg för dig som vill fördjupa eller förändra något i ditt liv, initierat av prästen och författaren Olle Carlsson med inspiration från AA-rörelsen, moderna terapiformer och uråldrig andlig visdom. Idag finns flera hundra grupper i Livsstegen i Norden samt ledarutbildningar och retreater som utgår från Livsstegens center, Kontempel, i hjärtat av Stockholm.

Datum och tid: Onsdag 12 augusti klockan 9.00 till fredag 14 augusti klockan 16.00.

Plats: Frötuna Gård & Retreat
Som kursdeltagare har du även tillgång till huvudbyggnaden och gårdens omgivningar med bl.a. tennisbana, bad vid Funbosjön 4 km bort. Cyklar, yogamattor och litteratur för anden finns på plats att låna. Under utbildningen tillagas hälsosam kost med ett helhetsperspektiv med tanke på miljö och säsong.

Pris: 7900 kr inklusive moms för boende i dubbelrum (enkelrum +1000 kr), samtliga måltider och fika, ett besök på Frötuna spa, wellness samt kurs i ”Livsstegen – 12 steg till inre hälsa”.

Kurshandbok är "Livsstegen – 12 steg till inre hälsa" av Olle och Fotini Carlsson (Bonnier Fakta 2017) och den ska ha lästs före kursstart. Finns som tryckt bok, e-bok och ljudbok och beställs via t.ex. www.adlibris.se.

Information: info@kontempel.se.

BOKA HÄR 

 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

20-24/ 27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

24-26 juli

Yogahelg

med Siri Simran