SÖK DINA BERÄTTELSER 

Elisabeth Croneborg226-28 mars 2021

SÖK DINA BERÄTTELSER – en helg för ditt skrivande, kurs eller egen skrivtid

KURS i kreativt skrivande, med yoga om du vill

Längtar du efter att skriva och hitta ett nytt outforskat flöde, men vet inte alltid hur eller vad? Med hjälp av skriv- och kreativitetsövningar hittar du till ord, inre bilder och berättelser. Tillsammans lyssnar, leker och övar vi oss fram till idéer och texter. Undervisning i dramaturgi – konsten att berätta – med tillhörande övningar hjälper dig hitta formen, strukturen och uttrycket. Helgen innehåller flera gemensamma skrivpass om dagen, men också ett pass på lördagen för helt egen tid. Vill du yogar du varje morgon och mediterar varje kväll.

EGET SKRIVANDE, med yoga om du vill

En helg för eget skrivande innebär att du inte deltar i kursen, utan kommer till ett lägre pris och skriver på egen hand. Du disponerar din tid som du själv vill, och deltar om du vill i yoga, meditation samt inspirerande samtal med deltagare och Elisabeth vid måltiderna. Det finns ett skrivbord på ditt rum, och många platser att sitta vid i det stora huset.   

Yoga och meditation för alla

Vill du så yogar du varje morgon för att lättare komma åt din kreativitet, men också för att minska på stress och spänningar. En kort meditation på kvällen ger dig, förutom lugn och koncentration, tillgång till en inre plats av både stillhet och flöde. Frötunas unika, vackra energi fungerar som stöd och inspiration, och vi äter vegetarisk mat.

Bad i Frötunas hamam

Ett besök på lördagen i Frötunas hamam ingår i skrivhelgen. Då öppnas poolen och det finns också vanlig bastu.  

Kursstart: Fredagen den 26 mars kl 16, ankomst från kl 15. 

Kursslut: Söndagen den 28 mars kl 16. 

Kursledare: Elisabeth Croneborg är manusförfattare, dramaturg, skrivpedagog, manuslärare och yogalärare. Elisabeth har över tjugo års erfarenhet av manusskrivande och dramaturgi (främst från Sveriges Television), undervisning och handledning i kreativt skrivande, manus, dramaturgi och berättande. Elisabeth undervisar och handleder regelbundet på högskola, folkhögskola så väl som grundskola och gymnasium, och erbjuder individuell skrivhandledning, kurser och workshops i egen regi. Elisabeth är trefaldigt utbildad yogalärare och håller klasser i mjuk och enkel hatha-yoga. Yogan är alltid anpassad efter deltagarnas nivå och erfarenhet och syftar främst till att höja den kreativa energin.

Frågor och mer information: elisabeth@kreakalma.se / 0704 93 47 94 / www.kreakalma.se

Priser:
Kurs i enkelrum: 6600 kr inkl moms
Egen skrivtid i enkelrum: 5600 kr inkl moms

Är ni två som vill dela rum ges 300 kr rabatt per person. Mejla i så fall Kreakalma för vanlig faktura.


Anmälan och betalning 

 

FACEBOOK

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

29-31 jan

Tyst retreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 feb

Retreat med yoga

med Siri Simran