DESIRE MAPPING HAR FÖRÄNDRAT MITT LIVHelena Önneby

Helena brukade, som så många, jaga nästa mål och nästa dröm och ständigt tänka att "om bara… så kommer jag att vara glad/ lycklig/ nöjd/ lugn…" tills hon hittade Desire Mapping*.

Processen handlar om att identifiera de känslor du helst vill känna, dina core desired feelings, för att sedan, från den utgångspunkten, designa ditt liv. Dina favoritkänslor blir en kompass i din vardag och du inser hur lite du behöver göra för att faktiskt få känna som du vill känna. 

Du behöver inte längre bevisa dig själv, jaga målen eller sträva och kämpa. Samtidigt som du uppnår mer, hjälper fler och lever ett rikare liv.

Helenas intention är att du ska lämna på söndagen med en känsla av kraft, inspiration och en klar plan för hur du kan börja designa det liv du vill leva, varje dag.

 

Under helgen kommer vi att kombinera praktiska övningar med reflektion, meditation, tid i naturen och delningar i gruppen. Lördagseftermiddagen spenderar vi i tystnad i Frötunas fantastiska hamam.

Mycket av Helenas egen läknings- och utvecklingsresa har skett på Frötuna, därför tycker Helena att det känns underbart att nu kunna bjuda in till en egen retreat på samma plats!

 

Datum och tid:  31 januari – 2 februari 2020. Ankomst kl. 17.00 på fredagen och avfärd kl. 14.00 på söndagen.

Anmälan senast 27 december 2019.

Kostnad: Kursen kostar 2 100 kr.

Mat och logi: 3 200 kr för del i dubbelrum, 3 800 kr för enkelrum.

Anmälan: För bokning av din plats och frågor maila helena@onneby.com

Information om deltagares ev. behov av särskild kost och/eller hämtning vid busshållplats bör vara Frötuna tillhanda ca 2 veckor före kursstart info@frotuna.nu.

Kursledare

Helena Önneby – För några år sedan var jag väldigt sjuk och kände mig svag, på alla plan. När jag bestämde mig för att sätta mig i förarsätet för mitt eget liv så förändrades allt och jag är idag inte bara frisk utan jag har även skapat ett liv jag då trodde var en omöjlighet. Min mission är att hjälpa fler människor att nå mer av sin potential och det gör jag idag bland annat genom coaching, föreläsningar, workshops och texter om personlig utveckling och holistisk hälsa. Jag har även skrivit boken ”Kraften kommer inifrån – praktiska verktyg för holistisk hälsa”. Du kan läsa mer om mig här.

Knowing how you actually want to feel is the most potent form of clarity that you can have. - Danielle LaPorte

*Boken The Desire Map av Danielle LaPorte gavs ut för första gången 2012 och har sedan dess sålt i nästan 200 000 ex och översatts till 9 olika språk. Och idag finns det Desire Map Facilitators (som jag) i mer än 15 länder runtom i världen. Rörelsen växer för att det här funkar!  

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

29-31 jan

Tyst retreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 feb

Retreat med yoga

med Siri Simran