Elisabeth Croneborg1

Sök dina berättelser – en kurs i kreativt skrivande, med yoga om du vill

Längtar du efter att skriva och hitta ett nytt outforskat flöde, men vet inte alltid hur eller vad? Med hjälp av skriv- och kreativitetsövningar hittar du till ord, inre bilder och berättelser. Tillsammans lyssnar, leker och övar vi oss fram till idéer och texter. Undervisning i dramaturgi – konsten att berätta – med tillhörande övningar hjälper dig hitta formen, strukturen och uttrycket. Helgen innehåller flera gemensamma skrivpass om dagen, men också ett pass på lördagen för helt egen tid. Vill du yogar du varje morgon och mediterar varje kväll.

Sök dina berättelser – en helg för eget skrivande, med yoga om du vill

En helg för eget skrivande innebär att du inte deltar i kursen, utan kommer till ett lägre pris och skriver på egen hand. Du disponerar din tid som du själv vill, och deltar om du vill i yoga, meditation samt inspirerande samtal med deltagare och Elisabeth vid måltiderna. Det finns ett skrivbord på ditt rum, och många platser att sitta vid i det stora huset.   

Yoga och meditation för alla

Vill du så yogar du varje morgon för att lättare komma åt din kreativitet, men också för att minska på stress och spänningar. En kort meditation på kvällen ger dig, förutom lugn och koncentration, tillgång till en inre plats av både stillhet och flöde. Frötunas unika, vackra energi fungerar som stöd och inspiration och vi äter vegetarisk mat.

Bad i Frötunas hamam

Ett besök på lördagen i Frötunas hamam ingår i skrivhelgen. Då öppnas poolen och det finns också vanlig bastu.  

 

Kursstart: Fredagen den 13 mars kl 16, ankomst från kl 15. 

Kursslut: Söndagen den 15 mars kl 16. 

Priser
Kurs i enkelrum: 6400 kr inkl moms
Kurs i dubbelrum: 6100 kr inkl moms
Egen skrivtid i enkelrum: 5400 kr inkl moms
Egen skrivtid i dubbelrum: 5100 kr inkl moms

ANMÄLAN & BETALNINGBOKA HÄR

 

Kursledare: Elisabeth Croneborg är manusförfattare, dramaturg, skrivcoach, manuslärare och yogalärare. Elisabeth har över tjugo års erfarenhet av manusskrivande och dramaturgi (främst från Sveriges Television), undervisning och handledning i kreativt skrivande, manus, dramaturgi och berättande. Elisabeth undervisar och handleder regelbundet på högskola, folkhögskola så väl som grundskola och gymnasium, och erbjuder individuell skrivcoachning, kurser och workshops i egen regi. Elisabeth är trefaldigt utbildad yogalärare och håller klasser i mjuk och enkel hatha-yoga. Yogan är alltid anpassad efter deltagarnas nivå och erfarenhet och syftar främst till att höja den kreativa energin.

Frågor och mer information: elisabeth@kreakalma.se / 0704 93 47 94 / www.kreakalma.se

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/2457601351181202/

Avbokningsregler: 15 % av kursavgiften (exkl moms) räknas som anmälningsavgift och återbetalas inte. Sker avbokning av kursplats tidigare än 30 dagar före kursstart debiteras ingen kursavgift, utöver anmälningsavgiften. Vid avbokning mellan 4 – 2 veckor innan kursstart kan platsen överlåtas till annan person, och det ligger då på den anmälde att hitta denne person. Vid avbokning 4 – 2 veckor före kursstart debiteras annars 50 % av kursavgiften. Vid avbokning 2 – 0 veckor före kursstart debiteras 100 % av kursavgiften. Skulle allvarlig sjukdom uppstå, eller ett dödsfall av närstående person ske, under veckan innan kursstart som gör det omöjligt att delta, återbetalas 70 % av kursavgiften vid uppvisande av läkarintyg.

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran