The Radiant Mama, 25-27 oktober 2019
  mama radiant320

Är du redo att tända en gnista, att landa i den sensuella kvinnan i dig och låta henne ta plats? Med ‘The Radiant Mama’ ger vi dig tid för återhämtning i kombination med ovärderlig inspiration i hur du kommer i kontakt med den glöd och energi som finns inom var och en av oss – bara genom att vara född som kvinna. Dessa dagar är en fantastisk chans att få uppleva naturen omkring och inom oss, att stärkas via näringsrik mat och bli omhändertagen av en duo kvinnor som lever ‘the divine feminine’ i allt de gör. Andrea och Hanne Lina väcker sensualitet och livslust i alla som befinner sig i deras närhet.   

Många av oss lever i en stressig värld där verkligheten för oss mammor gör att vi lätt tappar kontakten med det dyrbara i livet; närvaron i stunden, självkärlek och inte minst njutning. Med denna helg välkomnas du in på en ny väg. En väg där du går med lättare steg, där skrattet får vibrera genom hela kroppen, där sensualitet och njutning är ledstjärnor och där den alltid så hårt arbetande hjärnan får ta en välbehövlig paus. 

Genom att tillsammans lyfta en del av de känslor och prövningar som uppkommer i den moderna mammarollen så kan vi släppa kontrollen som dessa utmaningar har över vår tillvaro. Intentionen med helgen är att ge näring åt kropp och själ, att tända den sensuella gnistan (att älska styrkan i att vara kvinna) och att väcka din livskraft. 

I inspirerande workshops, female embodiment övningar, meditationer, gruppsamtal och dans får du verktyg att väcka den unika kvinna som är du. Du får med dig hållbara redskap och övningar som du tar med dig hem för att leva ett härligare och mer njutningsfullt liv. 

I en otroligt vacker miljö kommer vi utforska hälsa på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt plan. Du får under dessa dagar möjlighet att vara i tystnad, vandra i den vackra oasen kring Frötuna, ljuvlig vegetarisk kost, Haman- och bastubad och en framförallt tillgång till inspiration och livslust som alldeles för få mammor ens vågar drömma om. 

Intentionen är att du lämnar helgen med ett finurligt leende på läpparna, ett lättare sinne och en helt ny kontakt med din kropp och sinne.  

Det är dags att ge dig själv tid att låta kvinnan bakom mamman blomma ut i sin fulla kraft!

Välkommen  

Lärare: Hanne Lina Drott, Coach & Female Embodiment Teacher (https://www.hannelina.com) & Andrea Wehtje, Integrated Holistic Health Coach

 

När: 25-27 Oktober 2019. Ankomst fredag från kl 16:00

Avslut söndag ca kl 15.00

Var: Frötuna Gård öster om Uppsala, en dryg timma från Stockholm, kika på https://www.frotuna.nu/hitta-hit

Pris: Early Birds 4.995 kr boka innan 1 sept, (max 10 platser till detta pris) efter 1 Sept 5.950kr (boende enkelrum + 600 SEK)


Vid Anmälan eller vid frågor kontakta gärna
andrea.wehtje@gmail.com

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

29-31 jan

Tyst retreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 feb

Retreat med yoga

med Siri Simran