Tyst yoga- och meditationsretreat 17-19 januari 

 Anna Wikfalk

Börja 2020 med tystnad, stillhet och reflektion.

Vi är så glada att äntligen kunna erbjuda ett tyst helgretreat 17 - 19 januari 2020 i en unikt vacker miljö endast 1 timme norr om Stockholm. Det här är dagar då du får möjlighet att under tystnad vila, återhämta kraft och återknyta till ditt allra innersta och det som är riktigt viktigt för dig.

Vi börjar med en gemensam introduktion på fredag kl 17 som följs av en härlig middag. På kvällen samlas vi för mjuk yoga och meditation då vi inleder tystnaden och det finns också möjlighet att koppla av framför brasan. Vi inleder lördagen med mjuk yoga och meditation. Efter en stärkande frukost finns möjlighet att meditera tillsammans och även att gå ut och promenera i de vackra omgivningarna runt Gården. Lunchen följs av en restorative- och yin yoga session och meditation. Senare på eftermiddagen finns möjlighet att besöka Hamam och bastun. Före middagen ses vi för en meditation och även efter middagen för den som önskar. På eftermiddagen och kvällen finns återigen möjlighet att vila vid brasan. Söndagen följer samma rytm och struktur som lördagen fram till lunch. Efter lunchen bryter vi varsamt tystanden och avslutar retreatet.

Du bestämmer helt själv vilka saker i schemat du är med på, du är helt fri att avstå från vilka pass du än vill. Det kommer även finnas utrymme för egentid att promenera, läsa eller vad man behöver mest och längtar efter. Vill du meditera mera på egen hand finns det möjlighet att göra det också. Du är fri!!

 

Priset inkluderar

-Helpension med frukost, lunch, middag, eftermiddags- och kvällsfika. Maten är vegetarisk, laktosfri och fri ifrån raffinerat socker.
-Fyra yogapass inklusive andningsövningar.
-Ca sex meditationspass.
-Besök i Frötunas spaavdelning/hamam.
-1 års prenumeration av premium versionen av Mindfulness Appen.

Datum: 17- 19 januari 2020

Tid: Fredag kl 17.00 till söndag kl 15.00

Pris: 5495 kr för del i dubbelrum (5895 kr för enkelrum) med helpension och hälsofika, yoga och meditation och hamamspa. Kontakta oss på info@barayoga.se om du önskar enkelrum.

För att se fler bilder besök Frötunas FB sida här.

Retreatledare: Anna Wikfalk

Anmälan är bindande. Betala in en anmälningsavgift på 1500 kronor för att garantera plats. Hör gärna av dig om du har några frågor! info@barayoga.se

BOKA HÄR

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran