“Det där orubbliga kanske”*Anna Christina Sundgren3

Om tillit

Tyst retreat med skrivande

Frötuna 29 november - 1 december 2019 

Om temat ”tillit”:

Vi litar på så mycket omkring oss i våra dagliga liv, utan att tänka på det, på tekniken, på naturen, på vår hälsa, samtidigt som tilliten till oss själva och vilka vi är ofta vacklar. ”Duger jag som jag är”, ”får jag vara med”, ”klarar jag det här”? Det lilla barnet har tillit, men vart tar den vägen sen? Ligger den hoprullad längst inne i oss som en fallskärm, i väntan på att vi ska återfinna den, släppa taget och ge oss ut i det vi längtar efter?

Den här retreaten innehåller betraktelser om tillit. Här finns utrymme både för tystnad och meditation, för enskilda samtal och skrivande. 

Du får inspirationsövningar och stöd om du vill skriva. Eller kanske vill du bara vara i stillheten, lyssna till betraktelser, poesi, promenera i de fina omgivningarna och delta i de zen-inspirerade meditationerna, sitta och läsa vid brasan i den vackra salongen. Frötuna är en fantastisk omsorgsfull miljö där du får kärleksfullt tillagad mat. 

Alla måltider och besök i Frötuna Bad (hamambad, bastu, pool och relax) ingår. Enskilda samtal erbjuds.

Retreatledare: Anna Christina Sundgren, leg. psykoterapeut, lärare, handledare och AEDP-terapeut. Utbildad mindfulnessinstruktör MBCT och retreatledare. Författare till poesi- och prosaböcker och skrivarkurslärare.

Hemsida: www.animare.nu

Fredag kl 17:30 till söndag kl 14:00

Pris: 3 900:- inkl. helpension i enkelrum. Plats i dubbelrum 3 500:-. Frötuna ligger strax öster om Uppsala i vacker herrgårdsmiljö. Gå in på www.frotuna.nu för mer information och vägbeskrivning.

Anmälan: animare@animare.nu Bekräfta din anmälan genom att sätta in 3 900:-/3 500:- på bankgiro nr 5446-0563. Anmälan är bindande. 

(Vid återbud före den 25/10 är avbokningsavgiften 1 500:-. Därefter ingen återbetalning av kursavgiften. Anmälan är inte personbunden och platsen kan överlåtas.)

Anna Christina Sundgren                                                         (*Tomas Tranströmer, Det vilda torget, 1983) 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

29-31 jan

Tyst retreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 feb

Retreat med yoga

med Siri Simran