yogabild GinaYoga och mindfulness för stresshantering

Att kunna checka in till sig själv, släppa sina stressmönster, skapa balans och få en genuin, djup närvaro kräver modet att vara i stillhet, i långsam rörelse och få kontakt med sitt eget andetag.

Retreaten är specialanpassad för att ge dig kraftfulla verktyg för att hantera stress, skapa balans och insikt kring dina egna stressresponser. Vi inleder med en teoretisk del där du får tydliggöra din egen stressprofil som vi även följer senare i en inkluderande yogaworkshop.

Du kommer få möjligheten att kliva in i en magisk värld där du guidas in i ett möte på yogamattan som växlar i tempo, från dynamisk vinyasa yoga där kroppen får möta sig själv i ytterlägen till stilla yinyoga där samma ytterlägen får en annan innebörd. Klasserna varvas med tysta insiktsmeditationer, gående meditationer och ljusmeditationer. I vår meditativa hamamritual skapas även en ny form av närvaro. Med hjälp av musik och chanting byggs insikt och närvaro upp så att din egen röst kan komma till uttryck och ljudvågorna som skapas kan lösa upp blockeringar.

Programinnehåll: Dynamisk hatha/vinyasa yoga. Medicinsk yoga och yinyoga. Pranayama/andningstekniker. Meditation, musik och chanting. Stressprofil.

Läs mer: www.yogablissretreats.se

Uppföljningsworkshop 

  • 2,5 timmar workshop med yoga, meditation och uppföljning av stressprofilen/förändringar som skett

Inga förkunskaper krävs. Välkommen att möta dig själv.

Kursledare  

Therese Engdahl: Yogalärare och musiker 
Therese är yogalärare och musiker med stor passion för båda. Hon är utbildad inom medicinsk yoga, yin yoga och Bikram yoga College of India och har mångårig erfarenhet som yogalärare från bl a Yasuragi, DuCalme, X-Force samt det egna företaget Magic Monday. Therese har även utformat program för att lindra stressymptom och dämpa oro och använder även chanting och ljudvågor i sin undervisning.

Gina Azaric: Yogalärare, ledare, föreläsare
Gina har ägnat sig åt yoga och meditation i över 30 år och är internationellt certifierad yogalärare. Hon har i sitt yrke som civilekonom, ledare och föreläsare hanterat stress, kriser och i praktiken kunnat se den positiva, kraftfulla effekten som yoga och mindfulness har i dessa situationer.

Läs mer på:  https://www.yogablissretreats.se/yogalaerare

Tid: 14-16 juni 2019 ankomst fre från kl 17, vi börjar med middag kl 18.00. Avfärd söndag kl 15

Early bird pris till 30/4: 4500 kr därefter 4975 kr helpension i dubbelrum. (450 kr i enkelrumstillägg)

För mer info och anmälan: www.yogablissretreats.se eller info@yogablissretreats.se

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

12-14 juni

Retreat

med Anna Wikfalk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Retreat m yoga

med Siri Simran