Helgkurs i kreativt skrivande och yogaElisabeth Croneborg

Sök dina berättelser – en kurs i kreativt skrivande, med yoga om du vill

Längtar du efter att skriva och hitta ett nytt outforskat flöde, men vet inte alltid hur eller vad? Med hjälp av skriv- och kreativitetsövningar hittar du till ord, inre bilder och berättelser. Vi lyssnar, leker och övar oss fram till idéer och texter. Undervisning i dramaturgi – konsten att berätta – med tillhörande övningar hjälper dig hitta formen, strukturen och uttrycket. Helgen innehåller flera gemensamma skrivpass om dagen, men också ett pass på lördagen för helt egen tid. Vill du så yogar du varje morgon för att lättare komma åt din kreativitet, men också för att minska på stress och spänningar. En kort meditation på kvällen ger dig, förutom lugn och koncentration, tillgång till en inre plats av både stillhet och flöde. Frötunas unika, vackra energi fungerar som skönt stöd och vi äter vegetarisk mat.

Sök dina berättelser – en helg för eget skrivande, med yoga om du vill

En helg för eget skrivande innebär att du inte deltar i kursen, utan kommer till ett lägre pris och skriver på egen hand. Du disponerar din tid som du själv vill, och deltar om du vill i yoga, meditation samt inspirerande samtal vid måltiderna. 

 

Tid: 18 – 20 oktober 2019 (fredag kl. 16.00 (ankomst fr o m kl 15.00) till söndag kl. 16.00)

Pris inkl 25 % moms:

  • Enkelrum, full kurs: 5.200 kr.
  • Dubbelrum, full kurs: 4.900 kr
  • Enkelrum, eget skrivande: 4200 kr
  • Dubbelrum, eget skrivande: 3900 kr

o   Alla priser inkluderar helpension; allt kursmaterial; yogamattor (till låns); ett besök i Frötunas hamam.

Lärare: Elisabeth Croneborg är manusförfattare, skrivcoach och yogalärare. Hon har över tjugo års erfarenhet av manusskrivande och dramaturgi (främst från Sveriges Television), undervisning och handledning i kreativt skrivande, manus, dramaturgi och berättande. Elisabeth har undervisat och handlett på högskola, folkhögskola så väl som grundskola, och erbjuder individuell skrivcoachning, kurser och workshops i egen regi. Elisabeth är trefaldigt utbildad yogalärare och håller klasser i mjuk och enkel hatha-yoga. Yogan är alltid anpassad efter deltagarnas nivå och erfarenhet och syftar främst till att höja den kreativa energin.

Anmälan: https://simplesignup.se/event/145686

Frågor och mer information: elisabeth@kreakalma.se / 0704 93 47 94 / www.kreakalma.se

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

14-16 juni

Yoga och mindfulness

med Gina Azaric

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

26-28 juli

Vedic Art

Marie Meijer Falk