Siri SimranRetreat i tystnad med Kundalini yoga och meditation

Ett tillfälle att få landa i tystnaden och låta stressen rinna av. Höra fåglarna och uppleva smaken av den vackra maten. Ett tillfälle att få utöva kundaliniyoga och meditation både morgon och kväll. Att kunna lägga undan digitala enheter och känna friden.
Din lärare Siri Simran Malmhake har utövat yoga i över trettio år och undervisat i Kundaliniyoga och meditation i 20 år. Siri är även mindfulnessinstruktör och ayurvedisk hälsorådgivare. Hon har studerat Neurovetenskap och beteende, och kommer dela med sig av spännande kunskap om hjärnan och hur vi fungerar vid två föreläsningstillfällen.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av kundaliniyoga, den passar alla och Siri går lugnt igenom det vi gör. Du får uppleva yogans välgörande effekter, och djup avslappning med klangskål.
Fredagen är inte i tystnad, men från lördagen till söndag eftermiddag är vi i tystnad förutom vid undervisningstillfällena morgon och kväll då man kan ställa frågor och samtala.

Alla får eget rum, om man inte föredrar att dela. Maten är utsökt lokalproducerad vegansk för att stödja kroppens hälsa och utöva ”ahimsa” fredens väg. Lördag eftermiddag kan man koppla av i det sköna hamamspaet.
Varje morgon och kväll yoga och meditation, 2 föreläsningar om hjärnan, egentid att vandra, vila, läsa eller vad man mest behöver och längtar efter.

Varmt välkommen att höra av dig för att boka din plats eller om du har några frågor, till Siri på siri@sirisimran.se eller mobil: 0707463960
www.simrancenter.com


Fb: Siri Simran Yoga&Ayurveda
Datum: 5-7 april 2019
Tid: Fredag kl 17.00 till söndag kl 16.00
Pris: Enkelrum med helpension och hälsofika, yoga och meditation, föreläsningar, hamamspa – 5,290:- inklusive moms


Kundrekommendationer från förra retreaten:

Åsa Weitzberg:
Jag vill tacka för en fantastisk yoga helg med Siri och underbara Frötuna. Det var den mest professionella yoga undervisningen jag fått (jag har hållit på i många år), Siri kan yogan från grunden. Siri har stabiliteten och andligheten, vilket är två delar som måste finnas med. Hon kan dessutom "hålla i" hela gruppen med dess olika behov. Varmt tack, tills vi ses igen!

Anders Nilsson:
"Jag hade stora förväntningar på retreaten men också lite nervositet då jag aldrig yogat/mediterat tidigare. Jag är ej heller en som äter vegetarisk kost ofta. Efter helgen tillsammans med Siri och de andra deltagarna så tycker jag att jag har fått bevis på att yoga och meditation gör skillnad. Det normala i mitt liv är full kalender/högt tempo för mig har retreaten inneburit en bra förståelse att med ganska små medel (yoga/meditation) kan göra stor skillnad."

Carina F:
"Fick en underbar retreathelg med Siri, maten och den underbara omgivningen. Uppskattade verkligen tystnaden, framförallt vid måltider då man uppskattade mer smaken, lukten och färgerna av kosten, i vanliga fall pratar man alldeles för mycket vid måltider."

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

11-13 okt

Vandringsretreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

18-20 okt

Skriv och livs-retreat

med Bob Hansson