YOGI TREAT - Yoga, kreativt uttryck och njutning för digFanny Larsson


En holistisk helg för dig med njutning, inspiration och närvaro en knapp timme från Stockholmspulsen. Andas in och fyll dina sinnen med yoga, meditation och kreativ närvaro till din rytm.

Jag tror att alla behöver ett break i vardagen. Här får du en stor inre resa strax utanför stan. Tid för att andas, känna kroppen, väcka din inre kreativitet och inspireras. Tid för dig och tid för njutning.

I en charmig herrgårdsmiljö på Frötuna Gård, omges du av en fridfull natur. Vi bor i ljusa och harmoniska rum, inredda just för att stilla våra sinnen.

Yoga, meditation och kreativitet på ditt sätt.

Alla kan yoga, det är är mitt motto som jag tror på fullt ut. Oavsett om du är helt ny i yogavärlden eller har hållit på i flera år är det här dagar för dig. Med guidade medvetna rörelser, andning och inslag av tystnad kommer du närmare dig själv, din kropp och den gyllene närvaron - det där vi alla söker mer av.

Du bjuds på en härlig mix av olika yogastilar som hatha, mjuk vinyasa, yin och pranayama anpassningsbar efter din kropp och förmåga. Jag vill dela med oss av det jag brinner för, ett holistiskt välmående på ett avspänt sätt, lättillgängligt för dig.

Under lördagens inspirerande workshop får du möta närvaro och väcka din inre kreativitet på ett helt nytt sätt via enkla, roliga och kreativa övningar med färg, form och måleri. Roligt, lättsamt och helt fritt ifrån prestation. 

Mellan yoga och meditationspass kan du även besöka relaxavdelningen, Frötunas hamam, för att lyxa till det lite extra. Du ges också egen tid till att läsa, umgås, fortsätta att måla på egen hand eller uppleva den sköna rytmen med en promenad runt den vackra gården.

Dagarna på Frötuna
Vi välkomnas på fredag eftermiddag,
Datum 22-24 mars 2019. Ankomst fredag kl 15.00 och avfärd söndag kl 15.00.
Pris 5795 kr för del i dubbelrum (6095 kr för enkelrum). 

Priset inkluderar:

  • Helpension med frukost, lunch, middag, förmiddags, eftermiddags och kvällsfika. Maten är vegetarisk, laktosfri ovh fri ifrån raffinerat socker.
  • Fyra yogapass
  • Fyra meditationspass varav ett i Orangeriet
  • En kreativ workshop
  • Besök i Frötunas spaavdelning/hamam 
  • Goodiebag med material att ta med hem för fortsatta närvarande stunder.

Anmälan
Anmäl dig senast den 15 februari 2019. Begränsat antal platser och ett minimiantal på 12 deltagare.

  BOKA HÄR

FANNY LARSSON är internationellt certifierad yogalärare i hatha, yin, restorative och terapeutisk yoga och har guidat klasser och workshops både i Sverige och runt om i världen. Med sin bas inom fridykning har hon en djupgående utbildning i andningstekniker (pranayama). Hon är även verksam konstnär och arrangerar workshops, kurser och retreats i medveten närvaro, yoga, meditation och kreativt, närvarande uttryck.

För frågor kontakta Fanny 
Mobil: 0708342002
Email: hello@yogitreat.se 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

11-13 okt

Vandringsretreat

med Kristina Levén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

18-20 okt

Skriv och livs-retreat

med Bob Hansson