Nadja och VictoriaSamklang & Stillhet på Frötuna Gård,

8-10 feb 2019

Varmt välkommen till en helg fylld med kravlöst varande i en sagolik miljö. Mjuk och energigivande kundaliniyoga varvas med total avkoppling i restorative yoga. Guidade meditationer och övningar i medveten närvaro ger dig möjlighet att skapa en närmre och mer kärleksfull relation till dig själv.
Vi bjuder in till en helg där vi tar en paus från vardagens göromål och vänder blicken inåt, till vår egen unika kropp och inre miljö. Vi låter kropp och själ få den närande uppmärksamhet som vi kanske inte alltid hinner med i vår vardag. Victoria och Nadja vill ge dig en helg som inspirerar och motiverar dig att leva i större samklang med dig själv och din omgivning. Att vara på Frötuna Gård är verkligen en upplevelse. Omgivningen är sagolikt vacker och när du öppnar den tunga dörren in till Frötuna slås du av friden. Här bjuds du, utöver yoga och mindfulness, också egentiden där du har chans göra det din själ längtat efter. Utsökt och närande vegetarisk kost (helpension) och ett spabesök i det härliga hamamet ingår under helgen.

Om oss:
Victoria Löwenberg är beteendevetare, yoga- och meditationslärare och driver sedan 4 år yogastudion Yoginis & friends i Täby Centrum. "Jag har en önskan om att skapa sköna oaser i livet, tillfällen där vi kan få känna oss trygga och hela och utifrån den grunden mjukt utforska vår inre värld. När jag undervisar lägger jag mycket fokus på att deltagarna ska känna att det är kravlöst och fritt från prestation, alla kan yoga och meditera!”

Nadja Riback är statsvetare, mindfulnessinstruktör, hälsocoach och friskvårdsmassör. ”När jag lär ut mindfulness och meditation är trygghet och tillgänglighet a och o. När vi stannar upp och stärker förmågan att välja vad vi vill fokusera på ökar ofta känslor av egenvärde och delaktighet i vardagen. Mitt syfte är att ge mina kursdeltagare verktyg som skapar en större närvaro, minskad stress och mer glädje. Det är aldrig för tidigt eller försent att öva upp `närvaromuskeln`.”


Pris: 5495 kr för del i dubbelrum, 5895 för enkelrum.
I priset ingår kursen Samklang och Stillhet, material för att kunna fortsätta öva hemma efter genomförd kurs, boende med helpension fre-sön samt ett besök i Frötunas hamam.
Datum och tid: 8-10 feb 2019. Ankomst kl 15.00 på fredagen och avfärd kl 15.00 på söndagen.
Begränsat antal platser och ett minimiantal på 12 deltagare. Vi ber om din anmälan senast 20 dec 2018.

Frågor eller mer information om kursen: till victoria@yoginis.se

BOKA HÄR 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

12-14 juni

Retreat

med Anna Wikfalk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Retreat m yoga

med Siri Simran