Kundaliniyoga och meditation, retreat i tystnad

7-9 april 2017 Siri Simran

 

I denna retreat fokuserar vi på meditation så att alla kan känna sig trygga med att etablera daglig meditation när man kommit hem. Många vill lära sig meditera men vet inte var man börjar och vilken typ som är ”bäst”. Vi kommer därför gå in i meditation med olika tekniker och få förklaringar hur de fungerar så att man kan skapa en egen erfarenhet och få chans att ställa frågor. Retreaten är till största del i tystnad och man får en chans att lägga undan mobila enheter och logga ut på riktigt. Våra hjärnor är överhettade av samtidens informationsflöde och uppkoppling som hela tiden drar i oss vilket lägger ohälsosamma spår i hjärnan. Genom tystnad får man också ett ovanligt tillfälle att grunda i sig själv och i en miljö hemifrån som stödjer denna inre resa. Skulle tankar eller känslor dyka upp som behöver prata om så finns Siri tillgänglig för samtal.

Allt sammantaget – kundalini yoga, meditation – både morgon och kväll, den rena näringsrika maten, miljön, det värmande läkande hamambadet, tiden för att göra det själen längtar efter; skriva, fota, läsa, dansa, vandra, vila – gör att denna retreat blir en ovanlig och viktig gåva till dig själv.
Välkommen!

Siri Simran Malmhake: Siri som är 54 år blev introducerad till meditation redan vid 10 års ålder och vid 18 började hon med yoga. Detta långa utövande av Yoga och meditation har hon använt genom livets alla växlingar och skeden och ger en erfarenhetsbank som hon använder för att hjälpa, stödja, utveckla och inspirera sina elever.

Tid: 7 april – 9 april

Ankomst: kl 17.00, 7 april, avslut kl 16.00, 9 april

Helpension och te/kaffe, frukt, nötter

Enkel rum

Kundalini yoga x 4

Meditation x 5

Undervisning x 5

Hamambad

Pris: 4600:-

Anmälan: info@simrancenter.com  eller Telefon: 0707463960

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran