Den nya tidens ledarskap

En stark inre förankring, vilja att skapa kontakt med sig själv och andra, en tydlig vision och MOD lägger grunden för ett gott självledarskap. Då leder du dig själv, ditt team och din organisation med hjärta, hjärna, kropp och karisma. Du blir en person som andra lyssnar på och följer – inte för att de måste utan för att de vill.

Investera i en annorlunda ledarskapsutbildning (inte bara för chefer!) och ge dig själv konkreta verktyg och energi för att bli en ännu mer inspirerande och berörande ledare och relationsbyggare.  Vi utvecklar och jobbar med självinsikt, värdegrund, emotionell intelligens, personlighet, kreativitet, storytelling och kommunikationsstil/presentationsteknik.

Vi startar varje morgon med ett energigivande yogapass (enkel yoga, alla kan delta) och en härlig frukost. Därefter mixar vi föreläsning, diskussion och mycket praktisk träning. Vi utgår ifrån konkreta verktyg – personliga Profiler i både Insights Discovery och EQi 2.0 – för att du ska få största möjliga individuella värde och en personlig handlings- och utvecklingsplan med dig hem.

Vi inspireras också av två gäster; Björn Natthiko Lindeblad (torsdagkväll) och Karin Björkegren Jones (fredagmorgon) – två av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare inom personlig utveckling via meditation och yoga.

Läs mer om Björn på natthiko.se under Kontakt

Läs mer om Karin på karinbjorkegrenjones.se

Ledare: Pia Leino Ragnardotter (fd Lundberg) – Pia har själv efter att ha jobbat med kommunikation och ledarskap i drygt 25 år kommit en bra bit på väg – och älskar att dela med sig! Hon utbildar, föreläser och teamutvecklar med fokus på självledarskap, kommunikation och relationsskapande. En mix av fakta, anekdoter, humor, konkreta verktyg och djup och bred egen erfarenhet gör Pias insatser till inspirationskickar som ger långsiktiga resultat! Läs mer om Pia på rawledarskap.se och kvinnligatalare.se

Datum: Vi startar onsdagen den 1 februari kl 17.00 (incheckning kl 16.00) och avslutar lördagen den 4 februari kl 16.00.

Ingår: Boende i enkelrum 3 nätter, helpension, tre dagars ledarskapsutbildning inklusive två personliga Profiler (Insights Discovery och EQi 2.0), tre yogaklasser, en ledd meditation samt ett inträde till Frötunas underbara hamam, bastu och bad.

Investering: 24 995 sek exkl moms (Early bird före den 20 november 22 995 sek exkl moms) Begränsat antal platser!

För mer information och anmälan kontakta Pia på:

pia@rawledarskap.se   eller ring mob 070-270 71 60

www.rawledarskap.se

 

Ge dig själv tre dagar som verkligen kommer att påverka och utveckla dig, ditt självledarskap och din organisation. Varmt väkommen!

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran