Stephano

Välkommen till Heartfulness Training

Du får ta del av Stèphano Sabettis direkta, humoristiska och kärleksfulla sätt att undervisa och leda. Som zen -meditatör kan du till viss del känna igen dig eftersom undervisningen har Zen-liknande inslag. En skillnad är bland annat att Stèphano är en interaktiv och aktivt vägledande meditationsledare som ger personligt stöd i våra undersökande processer när vi så önskar. Kännetecknande är värmen, kraftfullheten och respekten för individen. Han integrerar den andliga utvecklingen med den psykologiska, mentala och kroppsliga på ett unikt sätt som ger helande effekter. Kroppen är en viktig del för att nå det väsentliga.

Vi vänder oss till dig som vill fördjupa ditt personliga och andliga liv och få redskap till det. Du som använder dig själv som instrument i din yrkesutövning har särskild glädje av denna meditationsform som en väg till självkännedom. Sammanhanget och Stèphano´s sätt att leda, ger också en fantastisk möjlighet att lära av andras processer då man själv inte är i fokus. Den varma meditativa miljön på Frötuna gård bidrar till att fältet för lärande och fördjupning förstärks. Seminariet sker på engelska.

Om Stèphano Sabetti

·         Spiritual teacher i 40 år i många länder

·         Är Dr i Counselling Psychology, Boston University (USA)

·         Har utvecklat the Path of No Way® med dess : Essential Inquiry, Process meditation och Middle Course

·         of Confluence.

·         Grundare till Life Energy Process ®

·         Grundare av Heartfulness Training

·         Har inspirerats av Ramana Maharshi, Krishnamurti och the 16th Buddhist Karmapa (Rigpe Dorje)

·         Har skrivit ett antal böcker bla The Wholeness Principle, Waves of Change, Life Energy Process, Ki to Psychology och Path of No Way.

Du kan läsa om Stèphano’s andliga arbete på www.stephano.us , www.margasociety.org och se hans video på You Tube.

 

Tid: Incheckning fredagen den 17 mars, 2017 från kl 17.30.  Njut av en god middag tillsammans kl. 18.00 och ett härligt hamam därefter. Lördagen startar med en introduktion kl. 9.30 och vi avslutar söndagen den 19 mars ca kl 18.00.

Seminarieavgiften: Normavgiften är 260 € som betalas kontant på plats till Stèphano. Stèphano ser avgiften som en donation, därför avgör du själv om du har möjlighet att betala mer. Du får kvitto på plats.

Kost och logi i dubbelrum 2.850 kronor/person och i enkelrum 3.170 kronor.  I logipriset ingår ett besök till Frötuna Bad (hamam, bastu, pool & avslappning). Kost och logi betalas direkt till Frötuna. Boka kost och logi 

Anmälan: Sista anmälningsdag är 3 februari. Antalet platser är begränsat. Din plats är reserverad:

  • när du skickat din seminarieanmälan till mariola.gummesson@sesi.se
  • när du bokat ditt boende. Boka kost och logi 
  • bokningsfaktura på 1.500 kr skickas från Frötuna när du bokat kost och logi. Vid ev avbokning återbetalas allt förutom bokningsavgiften. 
  • för vår planering är det till stor nytta om du redan idag kan berätta om du avser att delta.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till: Anstin Tener anstin@tener.se mobil 0708-816613, Marianne  Björk marianne.bjork@aleris.se mobil 070-7919862 eller till mig som är organisatör, Mariola Gummesson, mariola.gummesson@sesi.se, 4670-6056877

Välkommen!

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran