Björn Lindeblad som Sommarpratare i SR Varsevarande - en helg i den levande stillhetens tecken

Retreaten erbjuder en möjlighet att stanna upp i livet, och vända uppmärksamheten mot det rofyllda och lugnande. Genom en serie guidade meditationer lär vi oss att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen, och stå stadigare på jorden. Vi upptäcker tillsammans en stillhet som finns där hela tiden, och som alltid står på vår sida. 

Denna retreat fortgår i tystnad, men det kommer att finnas tillfälle för dialog. Vi gör gående, stående och sittande meditation. Retreaten passar för såväl erfarna som nybörjare. Du kan sitta i en stol, på en pall eller på golvet.

Förhoppningsvis kan vi alla efter helgen sedan vända åter till våra liv med något av Muminpappans frimodighet: ”Det blåser upp till storm. Kom ungar, så tar vi ut roddbåten på en tur!”

Lärare: Björn Natthiko Lindeblad, som var buddhistmunk i den thailändska skogstraditionen 1992-2008. Björn har undervisat i meditation i snart 15 år i ett halvdussin länder. Han var sommarpratare 18 juli 2012, och han var även med i ett avsnitt av SRs ”Sommarpratarna”. Läs mer om Björn på  www.natthiko.org.

 

Tid: 23-25 okt 2015 (ankomst fre från kl 17, vi börjar med middag kl 18.00  – sön ca kl 16)

Priser & Bokning: Se denna länk:

https://magnetevent.se/Event/varsevarande--en-helg-i-den-levande-stillhetens-tecken-5249/

När du anmält dig får du en bekräftelse och faktura på bokningsavgiften på 700 kr som dras av på slutfakturan. Denna bokningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuell avbokning. När bokningsfakturan är betald skickar vi ut slutfakturan, som ska vara betald senast 30 dagar innan retreaten/kursens början.  Du är garanterad plats på kursen först när du erhållit slutfaktura.

Avbokning

Bokningsavgiften betalas endast tillbaka om kursen blir inställd. Anmälan till kursen är bindande, men ej personbunden. Vid eventuell avbokning gäller följande såvida du inte skickar en ersättare:

  • Avbokning senast 30 dagar före kurs återbetalas 100% av avgiften exkl. bokningsavgift..
  • Avbokning senast 14 dagar före kurs återbetalas 50% av avgiften exkl. bokningsavgift.
  • Avbokning senast 5 dagar före kurs återbetalas 20% av avgiften exkl. bokningsavgift.

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran