Vedic Art målarkurs

" Det handlar inte om hur man målar, det handlar om hur man skapar" Curt Källman

Under två sköna sommarveckor målar vi Vedic Art på Frötuna. Tiden i ateljén varvas med goda måltider, dopp i Funbosjön och promenader i de grönskande omgivningarna. 

Vedic Art är ett konstutövande för dig som längtar efter det fria skapandet. Steg för steg går vi igenom 17 principer som hjälper oss att nå vår kreativa källa. Vi kommer förbi vår inre kritiker och litar mer till vår process. Kursens filosofi är att all kunskap för att skapa redan finns inom oss. Vi behöver inte lära oss något, endast väcka den kunskap som finns! Denna kurs är både för dig som inte målat sedan småskolan och för dig som målat mycket. Nybörjare, fortsättare och erfarna.

Målarmaterial ingår inte i kursavgiften.

Välkommen till en kreativ semestervecka för kropp och själ

"Härlig ateljé med gott om plats. Väldigt personligt bemötande, en mycket välkomnande atmosfär. Prestigelöst förhållningssätt rakt igenom, andligt och filosofiskt. Det finns tid för eftertanke och tystnad. Fantastisk kursledare som varsamt leder gruppen igenom processen. Tack Marie! Tack för en fantastisk vecka!" Louise Meibus

Kursledare:  Marie Meijer-Falk som leder dig genom Vedic Arts 17 steg har under 13 år varit verksam som konstnär och kursledare i måleri och samtal. På Frötuna har hon haft kurser i Vedic Art sedan 2007.

Tid: Måndag-fredag 3-7 augusti 2015. Ankomst måndag kl 11 och avresa fredag kl 16. 

Vill du veta mer? Kontakta Marie Meijer Falk på 0733-500 154.

Priser & Bokning: Se denna länk: https://magnetevent.se/Event/vedic-art-5295/

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran