Modiga kvinnliga ledare – en resa i symbolvärlden

Symboler finns överallt, både inom oss och utanför oss. Genom att utforska symbolvärlden får du tillgång till dina egna, kanske omedvetna, källor till klokhet, energi och inspiration. Symboler kan ge oss svar, nya idéer, infallsvinklar och de kan även fungera som förstärkare, påminnelser och drivkraft. Med hjälp av bl a guidade visualiseringar, måleri, sagor, berättelser och drömmar plockar vi fram svar som ligger utanför det logiska tänkandet. De representeras av symboler som vi använder för att hitta svar som saknas. Du får tillgång till ett nytt språk, ett språk som vi tillsammans översätter så att du ser vad det vill ge dig i ditt vardagliga liv. Det kan handla om val, relationer, förändring, beslut m m.

Kursen vänder sig till kvinnor som vill arbeta med sitt mod och sitt inre ledarskap. Det kan vara relaterat till ditt yrkesliv och din roll där. På ett djupare plan handlar det om ledarskapet i ditt liv och hur du med hjälp av modet kan skapa det du brinner för. Det krävs inga förkunskaper i måleri eller tidigare erfarenhet av symbolarbete. Vi leker oss fram med ett nyfiket sinne, kreativitet, glädje och skratt på ett sätt så alla kan delta.

Du får gott om utrymme för reflektion, både enskilt och i grupp, så du kan integrera ditt lärande och ges tillgång till andras visdom. Meditation och inre visualiseringar är en viktig del i kursen.

Lärare:

Elena Wallén Björkenäng, symbolpedagog, coach, facilitator och grundare av Symbols for Success. Elena har stor erfarenhet av ledarskap, verksamhetsutveckling och förändringsarbete med individer, team och organisationer.
Lisa Jeppson, symbolpedagog, hälsopedagog och massör. Lisa har 10 års erfarenhet av grupp och individutveckling, meditation, guidade avslappningar. Använder symbolernas givande kraft både i arbetet med privatpersoner och med företag.

Tid: Ankomst från 17.00 fredag 10 april, samling/information 17.30, middag 18.00 och en mjuk uppstart under kvällen. Vi avslutar ca 15.00 på söndagen 12 april.

Kursavgiften på 4,900 kr (+300kr för enkelrum) inkluderar förutom kursen, allt material, helpension och logi i dubbel/enkelrum (mot tillägg). Det ingår även ett besök i Frötunas spa och hamam på lördagskvällen. Meddela särskilda matintoleranser/allergier direkt till info@frotuna.nu  senast den 26 mars 2015.

Anmälan: görs till elena@bjorkenang.se. Sista anmälan och betalning den 18 mars, 2015 (faktura skickas när din plats bekräftas). Anmälan är bindande och återbetalas inte vid avbokning, den är dock inte personbunden utan kan överlåtas.

Har du frågor kontakta oss gärna! Elena på elena@bjorkenang.se eller 070-2736258 och Lisa på lisa@acantus-friskvard.se eller 070-580 70 90. Du kan läsa mer om symbolarbete på www.symbolsforsuccess.com

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran