Elisabeth CroneborgHelgkurs i kreativt skrivande och yoga

Sök dina berättelser 

På skrivarkursen Sök dina berättelser får du via skriv- och kreativitetsövningar hjälp att söka och hitta dina ord, bilder och berättelser. Med fokus på både praktik och teori lyssnar, leker och övar vi oss fram till idéer och texter. Undervisning i dramaturgi – konsten att berätta – med tillhörande övningar hjälper dig hitta formen, strukturen och uttrycket.

Övernattningen över helgen på denna skrivkurs ger dig möjlighet att också skriva på egen hand. På Frötuna får du eget rum med skrivbord. Det finns också andra rum och platser att vara och skriva på.

Vill du så yogar du varje morgon för att lättare komma åt din kreativitet. Yogan hjälper  dig också att minska på stress och spänningar. En kort meditation på kvällen ger dig, förutom lugn och koncentration, tillgång till en inre plats av både stillhet och flöde. 

  • Ingår: Helpension med eget rum och vegetarisk mat. Flera skrivpass varje dag. Kvällsaktiviteter. Allt arbetsmaterial, yogamattor finns att låna.
  • Målgrupp: Alla som längtar efter att hitta ett nytt flöde i sitt skrivande, vill vara i stillhet och koncentration för att kunna fördjupa sig i sina texter, önskar lära sig lite mer om berättande/dramaturgi.
  • Tid: 6-8 februari,  fredag kl 16.00 till söndag 16.00. Ankomst till Frötuna på fredagen fr.o.m. kl 15.00. 
  • Pris: 4.900 kr (inkl moms).
  • Sista anmälan 15 december, 2014.
  • Anmälan och betalning: http://simplesignup.se/event/49492 
  • Kontakt: elisabeth@kreakalma.se

Har du redan gått någon av Kreakalmas kurser och längtar efter mer tid till att skriva på Frötuna?

För en reducerad kursavgift kan du komma till Frötuna under Sök dina berättelser för att skriva på egen hand. Du deltar i alla måltider, på yogan och meditationen om du vill och på en kvällsaktivitet. Du får eget rum med skrivbord som vanligt, och du kan också sitta och skriva i några av stora husets gemensamma rum. Mejla elisabeth@kreakalma.se för mer information och faktura. 
Pris: 3.800 kr inkl moms. 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran