Anita Goldman 2Skrivarpensionat: Pröva och fördjupa din manusidé!

— En unik och intensiv skrivarprocess individuellt och i grupp

21-24 augusti 2014

Pröva och fördjupa din manusidé, boken du drömmer om eller redan arbetar på, skrivarprojektet du vill komma igång med på allvar.
Ett Skrivarpensionat i verklig mening! Här får du tillfälle att försöka dig på eller arbeta vidare med en egen textidé/projekt. Här slipper du många korta övningar och för istället ett intensivt samtal om TEXTEN, din och skrivarkamraternas. Då får egen tid med mig för att tala om text &liv.

Det kommer att finnas utrymme för enskild skrivande, men också för informella samtal vid matbordet, i trädgården eller vid promenad i den sköna herrgårdsmiljön

Arbeta med manus är inte en kurs, utan verkligen ett skrivarpensionat. Vi samlas för att verkligen få tid och uppmuntran att skriva på egna projekt, deltagarna tar med sig manusprojekt i olika stadier av skrivarprocessen: Alltifrån en specifik idé till utkast eller längre manus.

Som en förberedelse för helgen kan deltagare sända mig högst 10 A4-sidor av något han eller hon arbetat på. Vår samvaro kommer att innehålla ett aktivt lyssnande på och deltagande i varandras texter. Det blir också utrymme för enskilda samtal om den egna texten med Anita Goldman. Detta Skrivarpensionat är populärt bland de som redan deltagit i Anitas skrivarkurser, men nya deltagare är också hjärtligt välkomna!

Kursldeare: Anita Goldman

Tid: Torsdag den 21 aug kl 17 - söndag den 24 aug ca kl 15

Pris: Kurs och helpension i enkelrum  5 500 kr

Anmälan:  info@frotuna.nu eller direkt på Frötunas hemsida/ startsidan

Frågor: till Anita Goldman om skrivande och innehåll: info@skrivarpensionat.com

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran