StephanoVälkommen till ”Path of  No Way”,  ett seminarium där du får möjlighet att fördjupa dig i vad som gör dig lycklig, känna glädje och uttrycka kärlek.  Genom att ställa ditt livs väsentliga frågor till dig själv och med hjälp av process meditation öppnar sig möjligheten till en djupare kontakt med dig själv och dina resurser.

Du får ta del av Stèphano Sabettis direkta, humoristiska och kärleksfulla sätt att undervisa och leda. Som zen -meditatör kan du till viss del känna igen dig eftersom undervisningen har Zen-liknande inslag. En skillnad är bland annat att Stèphano är en interaktiv och aktivt vägledande meditationsledare som ger personligt stöd i våra undersökande processer när vi så önskar. Kännetecknande är värmen, kraftfullheten och respekten för individen. Han integrerar den andliga utvecklingen med den psykologiska, mentala och kroppsliga på ett unikt sätt som ger helande effekter.  Kroppen är en viktig del för att nå det väsentliga.

Ett viktigt fundament i detta arbete är ett ärligt inre utforskande. Det handlar inte om att justera personlighet eller fixa till något utan om att upptäcka och följa din spirituella väg och utveckla din sanna natur. Bara då kan du ge fullt uttryck för och uppleva hela din kapacitet i allt du skapar och gör.

Du som använder dig själv som instrument i din yrkesutövning har särskild glädje av denna meditationsform och som en väg till självkännedom. Vi vänder oss också till dig som vill fördjupa ditt personliga och andliga liv och få redskap till det.

Sammanhanget och Stèphano´s sätt att leda, ger också en fantastisk möjlighet att lära av andras processer då man själv inte är i fokus.

Den varma meditativa miljön på Frötuna gård bidrar också till att fältet för lärande och fördjupning förstärks.

 

Path of No Way bygger på

 

  • Essential Inquiry 

 

Viktiga frågor att ställa är vad som gör dig lycklig, vad som får dig att känna glädje eller uttrycka kärlek. Vi utforskar vad som är bortom allt vi har och allt vi gör, och bortom att ha rätt, att vara rätt eller perfekt. Vad är det vi faktiskt behöver när vi kommer bortom de vanliga säkerhetsmarginalerna, önskningarna, värderingarna och illusionerna?

 

Exempel på fördjupande frågor kan vara: Vem i dig är rädd för livet? – för glädjen? – för kärleken?

 

Vem i dig använder tankar eller håller kvar tidigare upplevelser och undviker på så sätt erfarenheter i nuet? Vem saknar mod att vara den hon/han är?

 

Path of  No Way erbjuder ett effektivt sätt att omvandla psykologiska frågeställningar till en spirituell nivå utan att förneka det personliga. 

 

  • Process Meditation

 

Med Stèphano´s stöd och sätt att arbeta, gör vi oss medvetna om våra inre rörelser mentalt och fysiskt och understödjer vår tillit till att följa dem. Det betyder att vi följer det som spontant kommer inifrån istället för att kontrollera det.

Stèphano Sabetti

 

  • Är Dr i Counselling Psychology, Boston University (USA)
  • Har utvecklat the Path of No Way och är grundare till Life Energy Process ®
  • Har inspirerats av Ramana Maharshi, Krishnamurti och the 16th Buddhist Karmapa (Rigpe Dorje)
  • Har skrivit ett antal böcker bla The Wholeness Principle, Waves of Change, Life Energy Process, Ki to Psychology och Path of No Way.

 

Du kan läsa om Stèphano’s andliga arbete på www.stephano.us , www.margasociety.org och se hans video på You Tube.

Som ett led i att följa sin essentiella andliga väg, vill Stèphano leva av donationer.


Språket under dagarna är engelska

Tid: Start fredagen den 28 mars 2014 kl 18.00 och vi avslutar söndagen den 30 mars 2014 kl 16.00. Du behöver vara på plats senast klockan 17.45 på fredagen. 

Seminarieavgiften: Normavgiften är 250 € som betalas på plats till Stèphano.  Stèphano ser avgiften som en donation, därför avgör du själv om du har möjlighet att betala mer. Du får kvitto på plats.

Har du knapp ekonomi men ändå gärna vill delta kan du vända dig till någon av oss för att diskutera om det finns möjlighet att delta ändå.

Kost och logi i enkelrum 2. 600 kronor och i dubbelrum 2.300 kronor.

Anmälan: Antalet platser är begränsat. Din plats är reserverad:

  1. när du skickat din anmälan till   lena@bogarde.se">lena@bogarde.se. Uppge namn, telenr, e-mail samt om du vill bo i enkelrum eller dubbelrum och vem du i så fall vill bo med.
  2.   och när du betalat anmälningsavgift 300 kronor till Nätverket för Eldsjälars bankgiro nummer 296-8469 SNARAST docksenast den 5 februari 2014.  För vår planering är det till stor nytta om du redan idag kan berätta om du avser att delta.

Kom ihåg att skriva avsändare och datum!

 Bokningsbekräftelse och faktura på kost och logi skickas när din anmälan inkommit. .

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till:

Lena Bogärde lena@bogarde.se">lena@bogarde.se  mobil 0708-611588,

Anstin Tener anstin.tener@telia.com">anstin.tener@telia.com mobil 0708-816613,

Agnete Nilsson una@telia.se">una@telia.se mobil 0708-292818 eller

Lars Övling lars@ovling.se">lars@ovling.se mobil 0708-326470. 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran