Vart är jag på väg?

Existentiella samtal, yoga och hamam
 
Den här helgen går i den existentiella hälsans tecken.
Livet har många skeden, vart och ett med sin egen karaktär. Vi människor är i ständig rörelse. Då och då är det gynnsamt att stanna upp och fundera över sin livssituation. Var befinner du dig och vart är du på väg?

Kanske söker du fördjupning, nya perspektiv.
Kanske behöver du hitta en ny inriktning, ompröva ditt liv?
Kanske är ditt enda mål med helgen att ge dig själv tid att komma ikapp.

Tillsammans funderar vi kring livets viktigaste livsfrågor. Inspiration hämtar vi från existentiell filosofi och psykoterapi. Och så njuter vi av Frötunas goda vegetariska mat, och nya Hamam och så provar vi på existentiell yoga. Du får tid att både ta hand om dig själv och reflektera över centrala frågor i ditt liv.

Du behöver inga förkunskaper. ​

Varmt välkommen till en inspirerande helg!​

 
Pris: Undervisning och helpension i dubbelrum 4450 kronor, enkelrumstillägg 700 kr.

Frågor/Anmälan:  Ann Lagerström ann@lagerstrom.nu ,  070 5562556

 

Elisabeth-SerranderKursledare:

Elisabeth Serrander, leg. existentiell psykoterapeut och handledare. Elisabeth är en pionjär inom yogan i Sverige och författare till Yoga att komma till ro (W&W, 2003) samt Gravidyoga (N&K, 2005). Medförfattare till Bara detta liv – existentiella texter i urval (N&K, 2008) samt Ompröva Livet(Studentlitteratur, 2009). Elisabeth är universitetsadjunkt på Södertörns Högskola där hon medverkar i kursen Det existentiella samtalet samt f.d. ordförande i SEPT, Sällskapet för existentiell psykoterapi.

 

AnnLagerström 2014-02-20 14 07Ann Lagerström är existentiell coach och vägledare, ledarskapskonsult och mindfullnessinstruktör. Hon har bland annat skrivit boken Konsten att leva innerligt – existentialism för den moderna människan, (Bonniers, 2008) tillsammans med Ted Harris och leder sedan flera år existentiella samtalsgrupper i Stockholm. Hon sitter i styrelsen för SEPT, Sällskapet för existentiell psykoterapi och studerar praktiskt existensfilosofi på magisternivå på Södertörns högskola. Mer info på existentiellt.nu

 

 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

27-31 juli

Målarkurs

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

31 juli-2 aug

Yogahelg

med Siri Simran