Frötunas glutenfria limpa

5 dl glutenfritt mjöl (1/4 dl nyponskal, 2 dl bovetemjöl, 1/2 dl boveteflingor, 2 dl havremjöl) 

1/2 dl solroskärnor

1/2 dl pumpakärnor

1/2 dl sesamfrön

1 dl valnötter (hackade)

1 dl russin

1 dl aprikoser (hackade)

1 tsk bikarbonat

2 tsk salt

2 tsk brödkrydda (anis, fänkål, kummin)

4 1/2 dl yoghurt el fil

1/2 dl agave sirap el dadelsirap

 

Så här gör du:

Blanda de torra ingredienserna.

Ha därefter i resterande ingredienser.

Bakas i en 1 1/2 liters form på ca 175 grader i ca 40 min. Ha koll så det inte bränns. 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

1-3 juni

Tyst Retreat

med Hans Gunnar Adén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

8-10 juni

Ayurveda & yoga

med Siri Simran