Frötunas Äppelpaj

2dl havregryn/boveteflingor

2 dl solroskärnor

2 dl pumpakärnor

1/2 dl kokossocker

1/2 dl kokosolja

1 tsk kanel

 

Blanda de torra ingredienserna och tillsätt kokosoljan. 

Lägg äpplen i en ugnsfast form så de täcker botten.

Lägg över det färdigblandade strösslet och baka av i 125°C i ca 20 min eller tills äpplena är mjuka. 

Servera med lättvispad grädde. 

Nyttigt och gott!

 

 

 

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

1-3 juni

Tyst Retreat

med Hans Gunnar Adén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

8-10 juni

Ayurveda & yoga

med Siri Simran