Zucchinikaka utan gluten och laktos 

  • 2 ägg
  • 1 dl dadelsirap
  • 2 dl finriven zuccini
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 msk kakao
  • 2 dl havremjöl
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 tsk bikarbnat
  • ½ tsk salt
  • ¼ dl olja
  • 100 g mörk choklad

Så här gör du:

  • Värm ugnen till 175°. Smörj en liten kakform med kokosfett och häll kakao runt om kanter och botten
  • Blanda alla ingredienser i en skål
  • Spara hälften av chokladen och toppa kakan med den, innan den ska gräddas i ugnen.
  • Grädda i ugnen i ca 20 min
  • Serveras med vispad soyagrädde

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

21-23 sep

Möte med självet

Malena & Suzanne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

5-7 okt

Varsevarande

med Björn Lindeblad