Zucchinikaka utan gluten och laktos 

  • 2 ägg
  • 1 dl dadelsirap
  • 2 dl finriven zuccini
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 msk kakao
  • 2 dl havremjöl
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 tsk bikarbnat
  • ½ tsk salt
  • ¼ dl olja
  • 100 g mörk choklad

Så här gör du:

  • Värm ugnen till 175°. Smörj en liten kakform med kokosfett och häll kakao runt om kanter och botten
  • Blanda alla ingredienser i en skål
  • Spara hälften av chokladen och toppa kakan med den, innan den ska gräddas i ugnen.
  • Grädda i ugnen i ca 20 min
  • Serveras med vispad soyagrädde

"Ju trognare du lyssnar inåt, desto bättre ska du höra vad som ljuder omkring dig. Och blott den som hör kan tala."  

Dag Hammarskjöld

 

 

 

 

 

AKTUELLT

30 juli-3 aug

Vedic Art

med Marie Meijer Falk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

KOMMANDE

6-11 aug

Sesshin

med Ama Samy