Vandringsretreat

4-6 oktober 2024

Dagar då du under tystnad får vila, återhämta kraft och återknyta till ditt innersta väsens djup och sammanhang. En heltyst retreat där du bärs av retreatens rytm och struktur, omgivningarna, vandringarna, naturen och musiken under måltiderna.

Stora saker kan hända i det lilla - nya idéer och vägar kan öppna sig.

Dagen börjar med meditation för den som vill.

Vi vandrar tillsammans i tyst gemenskap. Fötternas rytm och den makliga rörelsen genom landskapet hjälper oss att uppmärksamma både omgivningarna och vårt inre.

På lördagen vandrar vi till Näsuddens lilla stuga där braskamin och varm soppa väntar, totalt drygt 4 tim, ca 10-12 km på skogs och grusväg. 
På söndagen ger vi oss av på en vandring på 2 1/2 timme, ca 4 km varav hälften i kuperad, ojämn, ev bitvis lerig terräng. Vi har med oss matsäck från frukostbordet.

Åter på Frötuna kopplar vi av framför brasan, njuter av utsikten över Funbosjön, tänder ljusen och lyssnar till stillheten. Eller njuter en stund i Frötunas bad med bastu och utomhuspool. Kvällen avslutas med meditation i Orangeriet.

Gemensam introduktion vid ankomst med "Stilla dagar-retreaten" samt meditation i Orangeriet morgon och kväll för den som vill.

Maten som serveras är vegetarisk med hembakat bröd.

Retreatledare: Erika Sinander 
Erika Sinander är leg psykoterapeut samt dipl uttryckande konstterapeut och har arbetat med terapier och utbildning sedan 1988. Erika har sin mottagning på Expressive Arts i Stockholm, och är också en av psykoterapeuterna på Nationellt kompetenscentrum FörSorg,
Kontaktuppgifter: erika@sinander.se

 

 

Tid: Fredag - söndag 4-6 oktober 2024. Ankomst från kl 17, middag serveras kl 18. Avfärd efter lunch ca kl 14 på söndagen. 

Pris helpension i enkelrum: 4.800 kr ink moms

Pris helpension per person i dubbelrum: 4.200 kr ink moms

För mer info: info@frotuna.nu

BOKA HÄR