Womenice -kvinnohälsa i fokus

15-16 juni 2024

Stressad? Behov av återhämtning? Dålig sömn? PMS eller klimakteriebesvär? Under två dagar fokuserar vi på kvinnohälsa med guldkant! Vi blandar stillsam och balanserande medicinsk yoga och hormonyoga tillsammans med sessioner i breathwork. Återhämtning och ny kraft är ledorden där yogan och andningen kommer att ge dig precis det du behöver.

Välkommen precis som du är, du är efterlängtad.

Under två dagar fokuserar vi på kvinnohälsa med guldkant! Återhämtning och ny kraft är ledorden där yogan och andningen kommer att ge dig precis det du behöver. Vi blandar stillsam och balanserande medicinsk yoga och hormonyoga tillsammans med sessioner i Breathwork. Du får också besöka Frötunas bad och relax.

Välkommen precis som du är, du är efterlängtad.

Lördag

Ankomst
Välkomstceremoni
Lunch
Breathwork -för återhämtning och ny kraft
Fika
Hormonyoga & medicinsk yoga -för stressreducering, återhämtning & inre läkning
Relax i Frötunas Hamam, bastu & bad
Middag
Kvällste
Breathwork -för sömn och relax

Söndag 

Godmorgon -väck kroppen, hitta balans för att möta dagen. Hormonyoga & medicinsk yoga & breathwork.
Frukost
Hormonyoga & medicinsk yoga -för balans i kropp och själ
Lunch
Avslutningsceremoni
Avfärd

Ankomst:      Lördagen den 15 juni kl 9.00
Avfärd:          Söndagen den 16 juni kl 14.00
Pris:               3850:- del i dubbelrum 4250:- enkelrum
Boka:             info@mindzync.se
Frågor:          Ring Anna: 073-041 16 24

Kursledare: Anna Ericson Dahlberg driver Just Be You Yoga. Anna är utbildad och diplomerad hormonyogalärare, en medicinsk yoga riktad till kvinnor. Hon är även utbildad idrottsledare, med vidareutbildningar inom coachande ledarskap, mindfulness och lymfyoga. Hon håller även workshops om hälsa och har hunnit med att arrangera tre yogaresor med fokus på yoga och kvinnohälsa.

Sandra Rebermark driver MindZync. Hon är certifierad andningscoach och diplomerad instruktör inom breathwork, meditation, yoga nidra samt spinning. Hon förstår vikten att våga testa andra saker för att uppnå nya resultat. Hennes röst är hennes främsta egenskap och hennes favorituttryck är: “Hur svårt kan det va´?” och ”Börja leva eller börja dö”.